Ο 37χρονος σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρέθηκε στη Μάλαγα για το training camp της αμερικανικής ομάδας, προσελκύοντας 10.000 φιλάθλους στο «Martín Carpena» κατά την ανοιχτή προπόνηση - Ο πολύπειρος γκαρντ εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τη χώρα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά στη Liga Endesa.

Θα παίξει μπάσκετ στη Βαλένθια;

Έρχεται στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ ο Χάρντεν; Τι λένε στην Ισπανία!

Τις συζητήσεις φούντωσε μια φωτογραφία της Μάλαγα, που ο αθλητής απεικονίζεται να φορά μετάλλιο με το έμβλημα της Βαλένθια - Το γεγονός σχολιάστηκε με έντονη δόση χιούμορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις Νυχτερίδες, οι οποίες κατέταξαν το συγκεκριμένο αναμνηστικό δίπλα στους σπουδαίους τίτλους της καριέρας του.

Πάντως, το εν λόγω στιγμιότυπο στερείται μεταγραφικής ουσίας - Η συμβατική δέσμευση του MVP με τους Καβαλίερς εκτείνεται έως το 2029, καθιστώντας τις δηλώσεις του μια απλή επιθυμία για το μακρινό μέλλον.