Facebook Pixel FIFA 14 Ultimate Team: World Cup (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-29 18:02:00

FIFA 14 Ultimate Team: World Cup (BINTEO)

FIFA 14 Ultimate Team: World Cup (BINTEO)

Επιλέξτε Εθνικές Ομάδες και παίξτε Παγκόσμιο Κύπελλο δωρεάν στο Ultimate Team! Διαβάστε την στήλη «Στον Πάγκο» του Sportdog!

Ενώ το παγκόσμιο κύπελλο πλησιάζει, η EA Sports αποφάσισε να μας “γλυκάνει” με μια δωρεάν αναβάθμιση για το Ultimate team mode του FIFA 14 που ισχύει από σήμερα Πέμπτη! Στο 2014 Fifa World Cup που κυκλοφόρησε σε PS3 και Xbox 360, είδαμε ένα πλήρες παιχνίδι για PS3 και Xbox 360, με τα modes του παγκοσμίου κυπέλλου και μια απαγορευτική τιμή 60-70 ευρώ. Τουλάχιστον, ως κίνηση ευγένειας, η EA Sports ετοίμασε ένα Ultimate Team mode για το παγκόσμιο κύπελλο που θα διατεθεί δωρεάν.

Ονομάζεται FIFA 14 Ultimate Team: World Cup και πιθανότατα κυκλοφορεί ήδη την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, για PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Αν συνδεθείτε στο Fifa θα διαπιστώσετε ότι προστέθηκε ένα ξεχωριστό μενού με το όνομα Ultimate Team: World Cup. Μπαίνοντας σε αυτό επιλέγετε αρχικά την εθνική ομάδα που θέλετε και στη συνέχεια θα μπορείτε να αποκτήσετε παίκτες από τις 32 εθνικές ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο. Κοινώς, θα μπορείτε π.χ. να διαλέξετε την Ελλάδα και να βάλετε για επίθεση των Berg και για αμυντικό χαφ τον Yaya Toure. Αν φυσικά συλλέξετε τα coins.

Δείτε το σχετικό βίντεο




Στο Ultimate Team: World Cup mode του FIFA 14 δεν θα υπάρχει δυστυχώς η δυνατότητα να μεταφέρετε παίκτες από και προς το βασικό Ultimate Team mode, ωστόσο η EA Sports θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα coins που έχετε εκεί προκειμένου να κάνετε αγορές παικτών. Το καλό πάντως είναι ότι τα πακέτα παικτών του Fifa Ultimate Team World Cup θα περιέχουν όλα τους κι ένα δωρεάν gold pack παικτών που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κανονικό Ultimate Team!

Λεπτομέρειες για το gameplay

Σε αντίθεση με το Ultimate Team όπου υπάρχει το παραδοσιακό Chemistry, που εξαρτάται από το αν ο παίκτης αγωνίζεται στην ίδια ομάδα ή προέρχεται από την ίδια χώρα, εδώ η χημεία των παικτών σας θα δουλεύει διαφορετικά. Θα εξαρτάται τόσο από τη χώρα του παίκτη όσο και από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου που ανήκει η χώρα του παίκτη. Όπου ομοσπονδία βάλτε ήπειρο για να το πούμε πιο απλά. Δηλαδή δύο ευρωπαίοι παίκτες ανήκουν στην UEFA, άρα θα συννενοούνται πιο εύκολα.

Σχετικά με τα modes, θα υπάρχουν τα κλασικά offline και online modes που έχουμε συνηθίσει στο Ultimate Team, με την προσθήκη ενός τουρνουά παρόμοιου με αυτό του παγκοσμίου κυπέλλου, που θα ξεκινά από ομίλους και θα φτάνει σε νοκ-άουτ αγώνες. Θα εισπράξετε άφθονα coins αν καταφέρετε να κατακτήσετε το παγκόσμιο κύπελλο! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κάποιοι παίκτες θα έχουν διαφορετικά στατιστικά από αυτά του Ultimate Team.

Κυκλοφορεί άμεσα

Το FIFA 14 Ultimate Team: World Cup κυκλοφορεί από σήμερα 29 Μαϊου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Όταν συνδεθείτε στο FIFA 14 θα μπορέσετε να το παίξετε δωρεάν. Η EA Sports σκοπεύει να βγάλει χρήματα από μικροσυναλλαγές για όσους δεν έχουν τον χρόνο να λιώνουν με τις ώρες μπροστά από την κονσόλα τους για να συλλέξουν coins.
 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

 

[Άγγελος από Θεσσαλονίκη]
- Καλησπέρα, έχω τον ΠΑΟΚ. Μπορείς να μου πεις για πιο γρηγορα κανεναν παικτη που ερχεται και μπορει να κανει την διαφορα? Aμυνα κεντρο και επιθεση...αν εχεις κανεναν θα το εκτιμουσα
Για επίθεση Apostolos Vellios δανεικός από Everton κι αν έχεις λεφτά Jean-Marie Dongou. Κέντρο Fran Merida ελεύθερος, Harmeet Singh ελεύθερος, Pavel Savitskiy και Marko Pavlovski φθηνοί. Την δεύτερη χρονιά μπορείς να πάρεις δανεικό τον Januzaj αρκεί να προλάβεις! Τέλος, στην αμυνα Stefan Strandberg επίσης φθηνός και για δεύτερη χρονιά Nikola Maksimović. Στους ακραίους δύσκολα θα βρεις άκρη, αλλά αν θες δοκίμασε Alex Grimaldo.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags