Facebook Pixel FIFA World: Είστε έτοιμοι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-01 20:45:00

FIFA World: Είστε έτοιμοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

FIFA World: Είστε έτοιμοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία δωρεάν ποδοσφαιρική πρόταση της Electronic Arts. Παίξτε την δοκιμαστική έκδοση. Διαβάστε την στήλη «Στον Πάγκο» του spordog!

Πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2010, η EA Sports κυκλοφόρησε το FIFA Online, μία free-to-play έκδοση του Fifa, που “άντεξε” από τον Μάιο εκείνου του έτους μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου, δηλαδή για συνολικά ένα χρόνο. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τα μετριότατα γραφικά, το ανούσιο gameplay και την έλλειψη ουσιαστικών modes.

Με την άνοδο των free-to-play games στα PC, η EA Sports κάνει άλλη μία απόπειρα μεταφοράς του FIFA στην αγορά του συγκεκριμένου κοινού. Το FIFA World είναι το δεύτερο κατά σειρά δωρεάν ποδοσφαιράκι της εταιρείας και μένει να δούμε τι έχει να μας προσφέρει.

Δείτε το τρέιλερ:


 

Το FIFA World θα περιλαμβάνει το γνωστό gameplay της σειράς FIFA, το Ultimate Team (πολύ αγαπητό mode) και διάφορα νέα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον παραγωγό Alex Grimbley: "Φέρνοντας το FIFA franchise στην πλατφόρμα του PC σαν ένα free-to-play game, δίνουμε την ευκαιρία σε εκατομμύρια οπαδούς του είδους να βιώσουν την αυθεντική FIFA εμπειρία, με το βραβευμένο gameplay και τα πραγματικά πρωταθλήματα. Την ίδια στιγμή, οι ήδη υπάρχοντες FIFA fans έχουν τώρα έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν το παιχνίδι που ήδη αγαπούν, με καθημερινό νέο περιεχόμενο και την δυνατότητα να το παίξουν σχεδόν σε κάθε PC". Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει ότι η μηχανή γραφικών του θα είναι αρκετά πιο “ελαφριά” από τα σύγχρονα Fifa.

Το FIFA World περιλαμβάνει πάνω από 16.000 παίκτες και 600 ομάδες από 30 και πλέον πρωταθλήματα και θα σας δίνει την δυνατότητα να διαγωνισθείτε τόσο σε online όσο και single-player modes.

Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Open Beta, κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας με σχόλια στο κάτω μέρος του άρθρου.

Για να δούμε αν η πρόταση αυτή της
EA Sports θα διακριθεί ή θα περάσει “στο ντούκου” όπως το προγενέστερο FIFA Online.


 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags