Facebook Pixel Καταγγελίες για προπηλακισμό!
| 2014-06-30 20:04:00

Καταγγελίες για προπηλακισμό!

Καταγγελίες για προπηλακισμό!

Τις πληροφορίες, που υπήχαν, για επεισόδιο με προπηλακισμό στη σημερινή Γ.Σ. των Μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επιβεβαίωσε το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Κ.Μ.Α., Σταύρος Ιωάννου, ο οποίος ήταν παρών, μετά από πληρεξούσιο του προέδρου του Φορέα, Άγγελου Μισιρλή. 

Το AllAboutAris ήρθε σε επικοινωνία με τον κ. Ιωάννου, ο οποίος -όπως ισχυρίζεται- (το AllAboutAris δε μπορεί να επιβεβαιώσει το συμβάν, καθώς δεν έχει το δικαίωμα παρουσίας στη Γ.Σ. των Μετόχων), δέχθηκε προπηλακισμό από μέλη της συνοδείας του Λάμπρου Σκόρδα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους μετόχους, ο κ. Ιωάννου μετέβη στο Α/Τ Χαριλάου και έκανε αναφορά του περιστατικού και μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες θα λάβει απάντηση από το Α/Τ Λευκού Πύργου (εκεί υπάγεται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ) για το αν και εφόσον κινηθούν περεταίρω διαδικασίες.

Για προπηλακισμούς και επεισόδια, χωρίς να αναφέρει ονόματα, έκανε λόγο και ο Πάνος Στεφανίδης στη ραδιοφωνική του τοποθέτηση στο "Libero 107,4", ο οποίος επιβεβαίωσε την παρουσία εύσωμων ανδρών στη Γ.Σ. των Μετόχων.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags