Facebook Pixel «Δεν είναι τυχαία ομάδα η Σερβία, έχει καλό υλικό...»
| 2014-09-07 21:14:00

«Δεν είναι τυχαία ομάδα η Σερβία, έχει καλό υλικό...»

«Δεν είναι τυχαία ομάδα η Σερβία, έχει καλό υλικό...»

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από το Μουντομπάσκετ 2014, ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην καλή προσπάθεια που έκανε σε όλα τα παιχνίδια της η Εθνική και εξήγησε γιατί νίκησε σήμερα η Σερβία...

«Ήταν κρίμα γιατί είχαμε κάνει μια καλή προσπάθεια. Καταφέραμε να κάνουμε πέντε νίκες και η Σερβία με 4 νίκες και δυο ήττες είναι στους οκτώ. Εμείς ήρθαμε εδώ με 5-0 και με μια ήττα είμαστε έξω. Δυστυχώς έτσι είναι ο θεσμός, τα νοκ-άουτ παιχνίδια έτσι είναι. Η Σερβία είχε πάρα πολύ καλό ποσοστό, δεν το έχω δει αλλά φαντάζομαι. Εμείς δεν είμαστε σε καλή μέρα, αυτό σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι δεν συγχωρείται», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη μετά τον αποκλεισμό από το Μουντομπάσκετ 2014.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Σερβία δεν είναι τυχαία ομάδα. άλλες ομάδες που ήταν πρώτες, έπαιξαν με πολύ εύκολους αντιπάλους. Εμείς παίξαμε με τη Σερβία, που έχει πολύ καλό υλικό, αν δείτε τα σουτ τους, είχαν εξαιρετικά ποσοστά. Έτσι πήραν εύκολα το παιχνίδι».

Όσο για το τι έφταιξε, ανέφερε: «Πρέπει να κάτσουμε λίγο να σκεφτούμε, να δούμε τι φταίει και βλέπουμε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε απολογισμό. Έτσι είναι ο θεσμός, υπάρχουν και γίνονται εκπλήξεις. Εμείς αν περνούσαμε δεν θα ήταν έκπληξη, ούτε η Σερβία είναι».

Τέλος, για το αν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος, ο Πρίντεζης ανέφερε: «Ήμασταν προσγειωμένοι, ξέραμε πως το νοκ-άουτ παιχνίδι έχει παγίδες. Ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου ασχοληθήκαμε με το τι γράφτηκε. Το είδαμε και σήμερα πως είναι τα νοκ-άουτ παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags