Χάρη σε ένα τρομερό τελευταίο 50άρι, η 18χρονη Καναδή πήρε τη νίκη στα 200μ. μικτή ατομική με 2:06.56, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνων.
Η ΜακΙντος ξεπέρασε στα τελευταία μέτρα την Αλεξ Ουόλς, κάτι που όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σημασία, αφού η Αμερικανίδα ακυρώθηκε για αντικανονική στροφή.
Διαβάστε επίσης...
Ετσι, το ασημένιο μετάλλιο πήρε η συμπατριώτισσά της Κέιτ Ντάγκλας (που ήταν τρίτη στο Τόκιο και Ολυμπιονίκης στο Παρίσι στα 200μ. πρόσθιο) με 2:06.92, ενώ το χάλκινο κατέληξε στα χέρια της Αυστραλής Κέιλι ΜακΚίοουν (2:08.08), που διεκδικούσε και αυτή τον τρίτο της τίτλο στους φετινούς Αγώνες, μετά τα 100μ. και τα 200μ. ύπτιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός διεξήχθη με επτά αθλήτριες, αφού δεν εμφανίστηκε στο βατήρα η Αυστραλή Ελα Ράμσεϊ.
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 200μ. μικτή ατομική γυναικών:
1. Σάμερ ΜακΙντος (Καναδάς) 2:06.56 (Ρεκόρ αγώνων)
2. Κέιτ Ντάγκλας (ΗΠΑ) 2:06.92
3. Κέιλι ΜακΚίοουν (Αυστραλία) 2:08.08
4. Γιτίνγκ Γιου (Κίνα) 2:08.49
5. Αμπι Γουντ (Μ. Βρετανία) 2:09.51
6. Σίντνεϊ Πίκρεμ (Καναδάς) 2:09.74
Αλεξ Ουόλς (ΗΠΑ) ακυρώθηκε
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο