Είδε και αποείδε ο Τόμας Τσεκόν με τις συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό Χωριό και αποφάσισε να κοιμηθεί στο πάρκο!
Ο Ιταλός ολυμπιονίκης της κολύμβησης εθεάθη να αναπαύεται στη… φύση κι ενώ έχει κάνει πολλά παράπονα για όσα επικρατούν στη διοργάνωση του Παρισιού.
Διαβάστε επίσης...
«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο, δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι.
Είμαι απογοητευμένος που δεν μπήκα στον τελικό, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα, εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο», είχε δηλώσει ο Τσεκόν μετά την ήττα του στον τελικό των 200μ. ύπτιο στις 31 Ιουλίου.
Thomas #Ceccon nuotatore e medaglia d’oro dell’Italia dorme per strada a Parigi a causa della situazione di disagio che si vive all’interno del Villaggio Olimpico
Dai un nome a questo video! pic.twitter.com/OGH60Xx3Nb — Il Politico Web (@ilpolitico_web) August 4, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο