Ως δρομέας, ξέρετε ότι κάθε βήμα μετράει. Δουλεύετε σκληρά για να τελειοποιήσετε τη φόρμα σας, να αυξήσετε την ταχύτητά σας και να μεγιστοποιήσετε την αντοχή σας. Αλλά πώς θα καταλάβετε εάν κάνετε πραγματικά πρόοδο; Κάπου εδώ έρχεται το UA HOVR Machina 3!

Το πρωτοποριακό παπούτσι τρεξίματος διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth που παρακολουθεί τον ρυθμό, τον βηματισμό σας και άλλες βασικές μετρήσεις καθώς τρέχετε. Τα δεδομένα μεταδίδονται real-time στην εφαρμογή MapMyRun,

όπου μπορείτε να δείτε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την απόδοσή σας και να λάβετε εξατομικευμένη καθοδήγηση με βάση τους στόχους και το ιστορικό τρεξίματός σας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το UA HOVR Machina 3 διαθέτει επίσης τη νέα εξελιγμένη τεχνολογία UA HOVR, η οποία παρέχει μια γρήγορη απόκριση, μειώνει την πρόσκρουση και αυξάνει την επιστροφή ενέργειας.

Με offset 8mm και εξωτερική σόλα από καουτσούκ προσφέρει ομαλή και σταθερή καθοδήγηση, ενώ το αναπνεύσιμο επάνω μέρος διατηρεί τα πόδια σας δροσερά και άνετα.

Με το UA HOVR Machina 3, έχετε έναν προσωπικό προπονητή τρεξίματος ακριβώς στα πόδια σας. Είτε προπονείστε για τον επόμενο αγώνα σας, είτε για να μείνετε σε φόρμα, το UA HOVR Machina 3 έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβείτε την απόδοσή σας στο επόμενο επίπεδο.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Δέσε τα νέα UA HOVR Machina 3, βγες στο δρόμο και άφησε τα real-time δεδομένα να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ανακάλυψε τα νέα UA HOVR MACHINA 3 στα UNDER ARMOUR Brand Houses, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα