ώρα που υπέγραψες το συμβόλαιο της ζωής σου, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα ένα από τα παιδικά σου όνειρα: να αποκτήσεις ένα πανακριβό και γρήγορο αυτοκίνητο!
Να μπορούσες να τα οδηγήσεις κιόλας.
Δεν έχει σημασία αν ακόμα δεν διαθέτεις άδεια οδήγησης ή αν πήρες... νύχτα το δίπλωμα ή αν «δε μπορεί το παλικάρι», για να είσαι "in" και "high class" και "μούρη" πρέπει να αποκτήσεις ένα supercar. Ένα... Τρόπος του λέγειν.
Όταν τα εκατομμύρια "σφυρίζουν" στα αυτιά σου, ποτέ δεν μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα. Εθίζεσαι και θέλεις να μεγαλώσεις τη συλλογή σου...
Τα τελευταία χρόνια, πάντως, η επένδυση σε ακριβά αυτοκίνητα του σήμερα ή του χθες έχει γίνει της μόδας και όχι άδικα, αφού σε αυτό το χρηματηστήριο το ρίσκο της επένδυσης είναι σαφώς μικρότερο.
Το κακό βέβαια είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις, επειδή θες να βάλεις και την προσωπική σου πινελιά ώστε να ξεχωρίζεις, εύκολα μετατρέπεις το "σούπερ ουάου" αυτοκίνητό σου σε κινούμενο... τσίρκο.
Δε βαριέσαι, εσύ έχεις το "μπικικίνι", εσύ αποφασίζεις.
Πάμε να δούμε τι οδηγούν 11+1 διάσημοι ποδοσφαιριστές...

Είπαμε, κάποιοι προτιμούν να βάλουν την προσωπική του πινελιά. Όπως έκανε ο Stephen Ireland στο Range Rover, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Σίτι... (έχει και συνέχεια)
 

Ο διεθνής Ιρλανδός μέσος φρόντισε να βάλει την υπογραφή του και στο επόμενο όχημά του, ένα δύσμοιρο Audi R8...

O El Hadji Diouf είναι άλλο ένα κλασικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή που στερείται γούστου. Απόδειξη; Δείτε πως έκανε την Cadillac Escalade.

Ο Arda Turan έχει μια Mercedes-Benz SLS AMG αξίας 164.000 ευρώ.

Ο El Hadji Diouf έχει διπλή παρουσία στη λίστα. Πέρα από την χρυσή Cadillac Escalade, διαθέτει και μια χρωμιωμένη Mercedes-Benz SLR McLaren που κοστίζει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ (476.000). Σε αυτήν την περίπτωση πάντως οφείλουμε να παραδεχθούμε πως το αποτέλεσμα της προσωπικής του παρέμβασης είναι εντυπωσιακό.

Από τη λίστα φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο David Beckham που μεταξύ άλλων έχει στο γκαράζ του την εικονιζόμενη Rolls Royce Phantom. Η αξία της; Λίγο κάτω από τα 400.000 ευρώ (396.000 για την ακρίβεια).

Ο Obafemi Martins είναι ιδιοκτήτης μιας σπέσιαλ N50M Lamborghini αξίας 283.000 ευρώ.

Ο Frank Lampard οδηγεί μια Ferrari 612 Scaglietti αξίας 226.000 ευρώ.

Μια Aston Martin Vanquish S για τον Wayne Rooney. Κοστολογείται στα 170.000 ευρώ.

Aston Martin ψηφίζει και ο Jermaine Pennant. Ο 33χρονος άσος της Νότιγχαμ επέλεξε μια χρωμιωμένη DBS που κοστίζει περί τα 192.000 ευρώ.

Ο Luís Carlos Almeida da Cunha, ευρύτερα γνωστός ως Nani οδηγεί μια Lamborghini Gallardo LP 550-2 αξίας 155.000 ευρώ.

Η εντυπωσιακή Mercedes SL65-AMG του Didier Drogba. Η αξία της κυμαίνεται στα 170.000 ευρώ.

Ο σούπερ σταρ Cristiano Ronaldo δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα. Μετά τη LaFerrari των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ... (click στην επόμενη φωτο)

...ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δώρο στον εαυτό του για την κατάκτηση του Euro 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας μια Bugatti Veyron που κοστίζει 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

Αν ο Mario Balotelli είχε λίγο μυαλό στο κεφάλι του, θα ήταν επιπέδου Messi - Ronaldo. Δυστυχώς στην περίπτωσή του ισχύει αυτό που λέμε "iq ραδικιού". Όσο για το γούστο του, του αρέσει πολύ η παραλλαγή. Δείτε πως έχει βάψει τη Ferrari αλλά και τη Bentley που έχει...

Ναι και αυτό του Mario είναι!

Και η Chrysler του γνωστού μας από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Djibrill Cisse δεν πάει πίσω...

ΠΗΓΗ: carandrive.gr