Ωστόσο αμφότερες αφορούν σε δύο μοντέλα που έχουν ήδη αποκαλυφθεί διαδικτυακά. Το πρώτο είναι η X2 της οποίες τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες είδαμε πριν από δύο μήνες, newsauto.gr.
Ένα μοντέλο πιο μεγάλο αλλά και πιο σπορ από την X1, που θα διατίθεται με κίνηση τόσο στον εμπρός άξονα όσο και στους τέσσερις τροχούς.
Θα προσφέρεται με γκάμα κινητήρων diesel και βενζίνης η απόδοση των οποίων θα κυμαίνεται από τα 116 έως τα 192 άλογα και η σπορτίφ εμφάνισή της θα συνδυάζεται με hi-tech εσωτερικό.
Η άλλη επίσημη πρώτη, τουλάχιστον σε… «φυσική» παρουσία, αφορά στο ανανεωμένο i8 Coupe. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η BMW είχε στο περίπτερό της το πολυαναμενόμενο i8 Roadster και παράλληλα μας έδειξε διαδικτυακά τι νέο θα είχε η Coupe εκδοχή του.
Δηλαδή τις περιορισμένες αισθητικές διαφοροποιήσεις, την ενδυνάμωση του ηλεκτροκινητήρα και την αναβάθμιση της μπαταρίας του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο