Το αμάξι που πρεσβεύει όσο κανένα άλλο τη φιλοσοφική αρχή Jinba Ittai, όπου οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα, προσφέρει εδώ και 34 χρόνια μοναδικές στιγμές οδηγικής ικανοποίησης και, αναντίρρητα, κάθε φορά που κάποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του best-selling roadster στον κόσμο εύχεται η διαδρομή να μην τελειώσει.
Το ΜΧ-5 έχει βραβευτεί πολλαπλές φορές ως το απόλυτο ‘Fun to Drive’ όχημα και θεωρείται η επιλογή των οδηγών που αναζητούν την ανόθευτη οδηγική απόλαυση.
Μέσα στα χρόνια, του έχουν αποδοθεί πολλοί χαρακτηρισμοί, όπως συναρπαστικό, διασκεδαστικό, εθιστικό, αγχολυτικό, «η απόλυτη ελευθερία στους 4 τροχούς», «ο τελευταίος Σαμουράι», «ο αιώνιος έφηβος», «το αυτοκίνητο της καρδιάς μας». Το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα, που αποτελεί την αγορά με τις περισσότερες πωλήσεις ΜΧ-5 στην ΝΑ Ευρώπη, το ιαπωνικό roadster έχει συνδεθεί με τη θάλασσα και το καλοκαίρι.
H συνέχεια στο star.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο