Έντονη είναι η ανησυχία για την ψυχική υγεία του Όσκαρ Πιστόριους.
Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση εφόσον αποδειχτεί πως ο φόνος της συντρόφου του ήταν εκ προμελέτης, βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση.
Από χθες κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια και βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση, καθώς υπάρχει η ανησυχία μήπως αποφασίσει να βάλει τέλος στην ίδια του τη ζωή.
Το δικαστήριο αρνήθηκε να του δώσει τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση (την Τρίτη θα εξεταστεί εκ νέου το αίτημα) και ο 26χρονος αθλητής, που χθες ξέσπασε σε λυγμούς όταν ανακοινώθηκε ότι κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 25 ετών, έχει κλειστεί στον εαυτό του. Οι αστυνομικοί παρακολουθούν με κάμερα επί 24ώρου βάσεως τις κινήσεις στο κελί του.
«Ο Όσκαρ είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση», αναφέρει ανώνυμη πηγή σύμφωνα με τη «Sun».
Πηγή: sport-fm.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο