Facebook Pixel Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Τεράστια επιτυχία στην Κων/πολη - Ασημένιο μετάλλιο ο Ανδρικόπουλος στο τριπλούν (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-03-03 20:47:00

Τεράστια επιτυχία στην Κων/πολη - Ασημένιο μετάλλιο ο Ανδρικόπουλος στο τριπλούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστια επιτυχία στην Κων/πολη - Ασημένιο μετάλλιο ο Ανδρικόπουλος στο τριπλούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άλτης κατάφερε στην πέμπτη προσπάθεια στον τελικό του τριπλούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη να κάνει άλμα στα 16,58 μ., δεύτερη καλύτερη επίδοση στην καριέρα του, και κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από τον Πιτάρδο από την Πορτογαλία, που έκανε άλμα στα 17,60μ.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Ο Νίκος Ανδρικόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κρέμασε μετάλλιο στο λαιμό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, με άλμα στα 16,58μ. στο τριπλούν, το οποίο του χάρισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο των νικητών. 

Ο άλτης του Δημήτρη Βασιλικού κατάφερε σε έναν αγώνα που κυριάρχησε ο Πιτσάρδο (χρυσό μετάλλιο, 17,60μ., κορυφαία επίδοση για το 2023) να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και να προσθέσει στο βιογραφικό του το πρώτο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γερμανός, Μαξ Χες, με άλμα στα 16.57 μέτρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags