Αχιλλέας Μπέος: Στον Βόλο γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου, με τον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει παράπονα για ακαταλληλότητα του σκάμματος, κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Δημάρχου της πόλης, τονίζοντας ότι ευθύνες έχει ο ΣΕΓΑΣ και όχι ο Δήμος.

Απάντησε σε Τεντόγλου ο Μπέος - "Αηδίες" και ατάκες για άμμο από... Σαχάρα!
Intime

«Δυστυχώς και παρά τη μεγάλη μέχρι τώρα οργανωτική επιτυχία των αγώνων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Στίβου οι γνωστοί τοπικοί παραγωγοί μιζέριας και κακομοιριάς προσπαθούν να θολώσουν την εξαιρετική εικόνα που υπάρχει διαδίδοντας διάφορες αηδίες και κατηγορώντας τον Δήμο Βόλου για την ποιότητα της… άμμου στο σκάμμα όπου έγινε το αγώνισμα του άλματος σε μήκος.

Ξεκαθαρίζουμε, αν και δεν γνωρίζουμε αν είναι καλύτερη η ποταμίσια ή η θαλασσινή άμμος και αν τα παράπονα αθλητή είναι δικαιολογημένα, ότι η ευθύνη για τη διεξαγωγή όλων, μα όλων, των αθλημάτων, όπως είναι απολύτως λογικό, ανήκει στον ΣΕΓΑΣ, στον οποίο παραχωρήσαμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο και στη διοίκηση του οποίου άλλωστε περιλαμβάνονται πολύ βαριά ονόματα στην ιστορία του στίβου. Είναι προφανέστατα ένα τεχνικό, καθαρά αθλητικό, θέμα, που θα συζητήσουν και θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι.

Ο δικός μας ρόλος, ως Δήμος, και στο πλαίσιο μιας άριστης συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, είναι να ανταποκρινόμαστε στις υποδείξεις τους, ως ειδικών στα θέματα αυτά και να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί. Αν μας ζητήσουν και άμμο από τη… Σαχάρα θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε..

Ας σταματήσουν λοιπόν οι γνωστοί κύκλοι να διαρρέουν τις αηδίες αυτές και να υπονομεύουν την επιτυχία της διοργάνωσης στερώντας από την τοπική κοινωνία μοναδικές μελλοντικές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις και ας χαρούν μαζί με τις χιλιάδες των φιλάθλων που συνέρρευσαν μια υπέροχη διοργάνωση που συνεχίζεται και σήμερα στον Βόλο μας», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Απάντησε σε Τεντόγλου ο Μπέος - "Αηδίες" και ατάκες για άμμο από... Σαχάρα!
Intime

Τεντόγλου: Ο λόγος που ο Μίλτος δεν έκανε τα τέσσερα τελευταία άλματα

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ο νικητής στον τελικό του μήκους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στον Βόλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης είχε μία άκυρη προσπάθεια, την πρώτη, και ένα έγκυρο άλμα στα 8.07μ. Κι αυτό διότι αποφάσισε να αφήσει τα τέσσερα επόμενα άλματα.

Ο λόγος ήταν τα σκάμμα και συγκεκριμένα η άμμος, με τον Τεντόγλου να εκφράζει τα παράπονά του.

Βέβαια, μέχρι και το φινάλε του τελικού παρέμενε σε ετοιμότητα, στην περίπτωση που θα χρειαζόταν να μπει για άλμα αν κάποιος από τους αντιπάλους του τον απειλούσε, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη.

Μ. Τεντόγλου στο ΕΡΤNews: «Ήταν πολύ σκληρή η άμμος, θεώρησα επικίνδυνο να κάνω κι άλλο άλμα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με ένα έγκυρο άλμα στα 8 μέτρα και 7 εκατοστά, και συνολικά μόνο δύο προσπάθειες, κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο», έχοντας όμως μεγάλα παράπονα για το σκάμμα.

Σε δηλώσεις του στο ΕΡΤNews μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα στον Βόλο αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην κάνει τα τέσσερα τελευταία άλματα στον τελικό του μήκους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. «Ήταν πολύ σκληρή η άμμος. Δεν τραυματίστηκα, αλλά το θεώρησα πολύ επικίνδυνο άμα έκανα κι άλλο άλμα», τόνισε με έμφαση ο μεγάλος αθλητής του μήκους.