Εμμανουήλ Καραλής: Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε έξι άλματα, από το οποίο μόνο το ένα ήταν έγκυρο, και με καλύτερη επίδοση τα 5,70 μέτρα κατέλαβε την 7η θέση.
Ο Καραλής ξεκίνησε ψηλότερα από όλους, από τα 5.70, και καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους μέχρι να περάσει το ύψος με την τρίτη προσπάθεια. Ήταν ο μοναδικός που άφησε τα 5.80 και όταν επέστρεψε στον αγώνα, στα 5.90 βρήκε μπροστά του μόνο τον Μόντο Ντουπλάντις, που άφησε το ύψος, και τον Κέρτις Μάρσαλ.
Διαβάστε επίσης...
Η δεύτερη προσπάθειά του ήταν πολύ καλή, αλλά βρήκε τον πήχη πέφτοντας, ενώ στην τρίτη βγήκε πάρα πολύ ψηλά, αλλά βρέθηκε κοντά στον πήχη και έκλεισε άδοξα τον αγώνα του. Νικητής αναδείχθηκε ο Ντουπλάντις με άλμα στα 6,12 μέτρα, που είναι και ρεκόρ μίτινγκ μετά το 6,11μ. που είχε κάνει πέρυσι ο ίδιος.
Στη συνέχεια ο κορυφαίος όλων των εποχών προσπάθησε για το παγκόσμιο ρεκόρ τοποθετώντας τον πήχη στα 6,32 μέτρα, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο