Facebook Pixel Πάμε για φράουλες και σαμπάνια στο Λονδίνο;
Άλλα Σπορ
| 2014-06-19 12:45:00

Πάμε για φράουλες και σαμπάνια στο Λονδίνο;

Πάμε για φράουλες και σαμπάνια στο Λονδίνο;

Είστε έτοιμοι για μια βουτιά στην ελίτ του διεθνούς τζετ-σετ και την απόλυτη χλιδή του παγκόσμιου αθλητισμού, με φράουλες και άφθονη σαμπάνια; Προσδεθείτε και αφεθείτε!

Με αφετηρία το απόλυτα λειτουργικό και εύχρηστο site της airfasttickets.gr και με προορισμό το Λονδίνο, ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του κορυφαίου τουρνουά τένις. Από την επόμενη εβδομάδα οι φίλοι του αθλήματος -και όχι μόνο αυτοί- ετοιμάζονται να απολαύσουν δράση και φινέτσα στα διάσημα κορτ του Γουίμπλεντον, του 3ου τουρνουά της σειράς Grand Slam τη φετινή σεζόν.

Το Γουίμπλεντον είναι το μοναδικό μεταξύ των τεσσάρων διακεκριμένων τουρνουά που διεξάγεται σε επιφάνεια με χόρτο και οι συμμετέχοντες ακολουθούν το βασιλικό πρωτόκολλο επιλέγοντας ως βάση λευκά ρούχα στους αγώνες τους. Φέτος συμπληρώνει 137 χρόνια ζωής (128η διοργάνωση!), φιλοξενεί από τις 23 Ιουνίου μέχρι και τις 6 Ιουλίου τα πιο δυνατά σερβίς του παγκόσμιου τένις και, φυσικά, τους κορυφαίους τενίστες (Ραφαέλ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, Ρότζερ Φέντερερ κ.ά.) και τις καλύτερες τενίστριες του πλανήτη (Σερίνα Ουίλιαμς, Μαρία Σαράποβα, Λι Να κ.ά.).

Πρόκειται για το αρχαιότερο και καλύτερα αμειβόμενο Γκραν Σλαμ και ασφαλώς για ένα άκρως ελκυστικό προϊόν για τους θεατές που γεμίζουν τα 19 γήπεδα του "All England Club", τους τηλεθεατές και τους πολυάριθμους χορηγούς. Είναι χαρακτηριστικό πως τα σχεδόν 600.000 εισιτήρια που βγαίνουν στην κυκλοφορία κάθε χρόνο αποδεικνύονται πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων, που ντυμένοι στα χρώματα του μοβ και του πράσινου, απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας αγώνες καταναλώνοντας φράουλες με κρέμα και άφθονη σαμπάνια...

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο Λονδίνο! Μπορείτε, δηλαδή, εξασφαλίζοντας ένα οικονομικό πακέτο για αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή από την airfasttickets.gr, να απολαύσετε, πέρα από τις φράουλες και τις σαμπάνιες δίπλα σε διασημότητες από όλο τον κόσμο, μια πόλη με τη δική της, ξεχωριστή ομορφιά και κουλτούρα.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ, το Κοινοβούλιο (γνωστό και ως Παλάτι του Γουέστμινστερ) με το εμβληματικό ρολόι του πύργου, γνωστό με το προσωνύμιο Big Ben, ο Πύργος του Λονδίνου (900 ετών!!!), το Tower Bridge στον ποταμό Τάμεση, το London Eye, το Βρετανικό Μουσείο (ναι, αυτό με τα δικά μας μάρμαρα...), το Μουσείο της Μαντάμ Τισό, μια παράσταση στο West End και φυσικά μια βόλτα στα περίφημα Χάροντς, είναι μερικές από τις αμέτρητες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κάθε επισκέπτης της βρετανικής πρωτεύουσας. Αν, φυσικά, προλαβαίνει να ...ξεφύγει από το δίχτυ του Γουίμπλεντον!

Σε κάθε περίπτωση, το Λονδίνο την περίοδο του Γουίμπλεντον είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε. Και παρότι η ταξιδιωτική-αθλητική αξία είναι μεγάλη, η αντίστοιχη οικονομική δεν θα πρέπει να σας τρομάζει. Αρκεί να περάσετε μια βόλτα από το site της airfasttickets.gr και ...Γουίμπλεντον ερχόμαστε! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags