Έτσι λοιπόν φαίνεται πως συνέβη και τώρα. Η Λόλα, που μάλλον εισπράττει την διασημότητα από την σχέση της με τον Αργεντινό τενίστα, τον Απρίλιο φωτογραφήθηκε για το Playboyκαι τώρα, επίσης με λίγα ρούχα, για το τεύχος Αυγούστου του περιοδικού H. Το 24χρονο μοντέλο πάντως τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει τις φωτογραφήσεις, καθώς πριν από την σχέση της με τον Ντελ Πότρο, δεν την είχαν προσέξει και πολλοί.

Μάλλον για αυτό βιάστηκε να… αποκαλύψει την σχέση της με τον διάσημο τενίστα. Η Λόλα μιλώντας στα κουτσομπολίστικα περιοδικά της πατρίδας της, είχε πει πως η γνωριμία τους έγινε αφότου ο Ντελ Πότρο εντυπωσιάστηκε από μερικές φωτογραφίες της που είχε ανεβάσει η ίδια στο Facebook."Μου έστειλε ένα μήνυμα λέγοντάς μου ότι του άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες μου και από εκείνο το σημείο αρχίσαμε να μιλάμε στο διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα που κέρδισε το Αμερικανικό Όπεν του έστειλα mailγια να του δώσω συγχαρητήρια και όταν επέστρεψε στην Αργεντινή μου τηλεφώνησε αμέσως προσκαλώντας με σε μία γιορτή. Τότε συναντηθήκαμε για πρώτη φορά",είχε δηλώσει το σέξι μοντέλο για να αναφέρει στη συνέχεια ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

"Μου αρέσουν οι άνδρες με ωραίο παρουσιαστικό και αυτός διαθέτει κάτι τέτοιο. Είναι ένας ειλικρινής άνδρας που έχει τα πόδια του στη Γη, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ποιοι αθλητές είναι καλύτεροι στην κρεβατοκάμαρα; Εγώ ήμουν στο παρελθόν με έναν ποδοσφαιριστή και οφείλω να πω ότι είχε μεγάλη αντοχή. Όμως δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο...".
Δείτεπαρακάτωκαιτιςδύοτελευταίεςτηςσέξιφωτογραφήσεις: