Facebook Pixel Ο Νόλε ρωτάει, ο Άντι απαντάει;
Άλλα Σπορ
| 2011-08-21 12:06:00

Ο Νόλε ρωτάει, ο Άντι απαντάει;

Ο Νόλε ρωτάει, ο Άντι απαντάει;

Mπορεί ο γενναίος Άντι Μάρει να σταματήσει το Σέρβικο εξπρές ονόματι Νόβακ Τζόκοβιτς; Θα προσθέσει τον 10ο τίτλο του στη σεζόν ο Νόλε; Πόσο θα επηρεάσει τον Βρετανό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον ημιτελικό κόντρα στον Φις; Θα γράψει νέα ιστορία ο Σέρβος με τον 6ο Masters τίτλο; Οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα το βράδυ!

Και φτάσαμε στον μεγάλο τελικό του Cincinnati Masters στον οποίον θα αγωνιστούν δύο εκ των κορυφαίων τενιστών τα τελευταία χρόνια στο πολύ ανταγωνιστικό tour της ATP.

Ο τετραπέρατος και σχεδόν ανίκητος, φέτος, Νόβακ Τζόκοβιτς με τον τίτλο του φαβορί να τον βαραίνει σε κάθε του βήμα, αντιμετωπίζει τον εφτάψυχο και πάντα επικίνδυνο Άντι Μάρει σε ένα ματς με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη συνάντηση των δύο ανδρών στον φετινό τελικό του Australian Open, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για το Σέρβικο όνειρο...

Όπως στη Μελβούρνη έτσι και στο Σινσινάτι, ο Μάρει φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δείχνει ανέτοιμος να σταθεί απέναντι έστω και σε αυτόν τον Τζόκοβιτς που δεν παίζει το καλύτερό του τένις, όμως δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα, παίρνοντας τις νίκες μόνο με τη... φανέλα!

Ο 24χρονος από το Βελιγράδι, στο χθεσινό ημιτελικό απέναντι στον Μπέρντιχ, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός αφού ο Τσέχος έπαιζε καλύτερα και είχε προβάδισμα με break, όμως ένας τραυματισμός στον ώμο δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το έργο του αν και το πιθανότερο είναι ο Τζόκοβιτς να ανέβαζε ταχύτητα στη συνέχεια, όπως κάνει με μεγάλη μαεστρία στα παιχνίδια όπου απαιτείται...

Στον σημερινό τελικό 19:30GR-Novasports-Live Streaming, Τζόκοβιτς και Μάρει θα συναντηθούν για 10η φορά στην καριέρα τους και πρώτη μετά τον ημιτελικό της Ρώμης φέτος, όπου ο Νόλε έφτυσε αίμα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σκωτσέζου στο tie break του 3ου σετ, πριν κερδίσει τον Ναδάλ και σε δεύτερο σερί χωμάτινο τελικό (είχε προηγηθεί η νίκη στη Μαδρίτη)!

Ο Τζόκερ προηγείται με 6-3 στις νίκες απέναντι στον Μάρει ενώ η τελευταία νίκη του Βρετανού ήταν πριν από 2.5 χρόνια (!) στο Μasters του Μαϊάμι.

Το rivalry των δύο ανδρών ξεκίνησε το 2006 όταν βρίσκονταν στα 19 τους χρόνια με τον Τζόκοβιτς να πετυχαίνει επική ανατροπή για τους "16" του Madrid Masters, όταν αυτό διεξαγόταν σε hardcourt indoor.

Ολοκληρώνοντας το preview του τελικού, θα ήταν το λιγότερο ιεροσυλία να μην χρίσουμε αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο τον παντοδύναμο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στα τελευταία ματς, ωστόσο όταν το απαιτούν οι ανάγκες μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και παίζει ένα τένις που κανένας τενίστας πάνω σε αυτή τη γη μπορεί να αντιμετωπίσει, τη δεδομένη χρονική στιγμή...

Λίγο αργότερα (23:00GR-Eurosport), θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών με τις πρώην Νο1 της WTA, Μαρία Σαράποβα και Γέλενα Γιάνκοβιτς να ερίζουν για τον τίτλο...

Κυριακή 21/08: Τελικός Cincinnati Masters
19:30GR 1-Djokovic (Serbia) vs 4-Murray (Great Britain)

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags