Facebook Pixel Vamos για... repeat! (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2011-09-11 09:08:00

Vamos για... repeat! (BINTEO)

Vamos για... repeat! (BINTEO)

O Ράφαελ Ναδάλ συνεχίζει τις μεγάλες εμφανίσεις στο US Open! O Ισπανός νίκησε με 3-1 σετ τον Άντι Μάρεϊ και στον τελικό θα αναμετρηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος πέταξε εκτός τουρνουά τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ναδάλ βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, μετά τη σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του μαχητικού Άντι Μάρει, στο δεύτερο και επίσης δυνατό ημιτελικό όπου ο Ισπανός χρειάστηκε να βάλει όλο του το ταλέντο για να νικήσει το Βρετανό πρωταθλητή.

Ο 25χρονος Ισπανός, μετά από έναν συναρπαστικό και σπουδαίο αγώνα, επιβλήθηκε με 6-4, 6-2, 3-6, 6-2 του Άντι Μάρει και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στην Αμερική και τον 11ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του!

Έναν ακόμα ονειρεμένο τελικό ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα (23:00GR) στη Νέα Υόρκη καθώς μετά την μαγική ανατροπή του Τζόκοβιτς επί του Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μάρει στα τέσσερα σετς και θα έχουμε rematch του περσινού τελικού στο US Open!

Αυτή τη νίκη, όμως, καλείται να την πετύχει απέναντι στον τενίστα που τον έχει πληγώσει όσο κανείς άλλος τη φετινή χρονιά με τον Σέρβο να έχει το ψυχολογικό αβαντάζ προερχόμενος από 5 συνεχόμενες νίκες επί του Ναδάλ σε ισάριθμους τελικούς φέτος, με πιο πρόσφατη αυτή στο Wimbledon.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags