Facebook Pixel νΟλε! (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2011-09-13 08:13:00

νΟλε! (BINTEO)

νΟλε! (BINTEO)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το απόλυτο αφεντικό τη φετινή χρονιά, αφού κέρδισε και πάλι τον Ράφαελ Ναδάλ και έφτασε τα 4 Grand Slam δείχνοντας ότι δικαίως είναι το Νο 1.
 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε ότι έχει πάρει τον αέρα του Ναδάλ, μετά την σημερινή επικράτησή του στον τελικό του US OPEN με 3-1.

Ο Σέρβος άσος ξεκίνησε με το δεξί στον τελικό και πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ (6-2), ενώ στο δεύτερο αντιμετώπισε ισχυρή αντίσταση – στην αρχή – από τον Ισπανό και βρέθηκε να χάνει με 0-2, όμως βρήκε τα αποθέματα και το γύρισε σε 4-2, κατακτώντας εν τέλει και το δεύτερο σετ με 6-4.

Στην συνέχεια ο Ναδάλ βρήκε τον εαυτό του και το κουράγιο να κοντράρει τον Τζόκοβιτς παίρνοντας πολύ δύσκολα το τρίτο και συγκλονιστικότερο σετ 6-7. Όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, μια και ο Σέρβος άσος φαίνεται πως έχει βρει τα κουμπιά του 25χρονου τενίστα, Νο2 στην κατάταξη της ΑΤΡ και πήρε με σχετική ευκολία το τέταρτο και τελευταίο σετ (6-1), παίρνοντας παράλληλα τον πρώτο του τίτλο επί αμερικανικού εδάφους.

Αυτό ήταν το τέταρτο Grand Slam για τον Νόλε, ενώ ο Ναδάλ έμεινε στα δέκα.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags