Facebook Pixel Πρεμιέρα χωρίς αρχηγό δεν γίνεται!
Άλλα Σπορ
| 2011-09-15 16:09:00

Πρεμιέρα χωρίς αρχηγό δεν γίνεται!

Πρεμιέρα χωρίς αρχηγό δεν γίνεται!

Όχι μόνο θα παίξει αλλά θα είναι και αυτός που θα κληθεί να κουβαλήσει στις πλάτες τους τις ελπίδες της Εθνικής ομάδας Davis Cup της Ισπανίας για την πρόκριση στον τελικό του World Group.

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα ανοίξει την αυλαία του tie με την επικίνδυνη Γαλλία, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο αγώνα τον Ρισάρ Γκασκέ!

Παρότι είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, δηλώνοντας κουρασμένος μετά το εξαντλητικό US Open, ο Άλμπερτ Κόστα εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ράφαελ Ναδάλ, βάζοντας τον κορυφαίο τενίστα της χώρας να ανοίξει το πρόγραμμα των ημιτελικών αναμετρήσεων με την επίσης παντοδύναμη Γαλλία.

Έτσι, ο Ράφα θα αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στον πρώτο αγώνα του tie στις 13:00GR στο κεντρικό χωμάτινο court του Plaza de Toros de los Califas στην Κόρντομπα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση του εξαιρετικού του ρεκόρ στη διοργάνωση του Davis Cup.

Η Ισπανία μπορεί να θεωρείται το φαβορί, αγωνιζόμενη στην έδρα της, στην αγαπημένη της επιφάνεια και έχοντας δύο top5 τενίστες στη συνθεσή της (Ναδάλ, Φερέρ) ωστόσο η ομάδα του Γκάι Φορζέ δεν θα παραδώσει καθόλου εύκολα τα όπλα με τους Σιμόν, Γκασκέ, Τσονγκά και Λοντρά να είναι έτοιμη για την μεγάλη έκπληξη.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των "πετεινών", δεν συμπεριέλαβε στα μονα τον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά τον οποίον έκρινε ανέτοιμο και το μεγάλο βάρος επομίζονται οι Γκασκέ και Σιμόν οι οποίοι είχαν καλά αποτελέσματα φέτος στο χώμα, ειδικά ο "baby Fed".

Ο Γκασκέ μετράει 9 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ναδάλ.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags