Facebook Pixel Υποκλιθείτε στην Σάκκαρη! Προκρίθηκε στα ημιτελικά με απίστευτη ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-01-11 12:06:00

Υποκλιθείτε στην Σάκκαρη! Προκρίθηκε στα ημιτελικά με απίστευτη ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υποκλιθείτε στην Σάκκαρη! Προκρίθηκε στα ημιτελικά με απίστευτη ανατροπή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ιστορία η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, αφού απέκλεισε και την Σοφία Κένιν, Νο4 στον κόσμο, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά με 2-6, 6-2, 6-0.

Η 25χρονη τενίστρια παίζει ίσως το καλύτερο τένις της ζωής της την συγκεκριμένη περίοδο και το αποδεικνύει αποκλείοντας τη μία αντίπαλο μετά την άλλη και μάλιστα μεγάλα ονόματα στον χώρο.

Η Σάκκαρη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι με την Κένιν και έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, όμως στην συνέχεια ήταν καταιγιστική!

Μετά το 2-2 στα games του δεύτερου σετ η Μαρία ήταν εκπληκτική και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, παραδίδοντας μαθήματα τένις, κάνοντας την αντίπαλό της να δείχνει ανήμπορη στο τερέν.

Το 6-2 για την Σάκκαρη ήρθε φυσιολογικά στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή κατακτώντας το με 6-0 και κερδίζοντας δέκα σερί games από την Κένιν, που ήταν η περσινή νικήτρια του Αυστραλιανού Open!

Πλέον η απίθανη Σάκκαρη στρέφεται στον ημιτελικό του WTA 500 την προσεχή Τρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει την Λευκορωσίδα Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags