Facebook Pixel Απίστευτο σκηνικό στο Παρίσι - Τενίστρια συνελήφθη για στημένα παιχνίδια στο Roland Garros
Άλλα Σπορ
| 2021-06-04 22:44:00

Απίστευτο σκηνικό στο Παρίσι - Τενίστρια συνελήφθη για στημένα παιχνίδια στο Roland Garros

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό στο Παρίσι - Τενίστρια συνελήφθη για στημένα παιχνίδια στο Roland Garros

Μια απίθανη ιστορία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 4/6 όταν μετά από αγώνα στο Roland Garros οι γαλλικές Αρχές συνέλαβαν τενίστρια η οποία είναι ύποπτη για τη συμμετοχή της σε κύκλωμα στημένων αγώνων τένις

Γιάνα Σιζίκοβα: Απίστευτα πράγματα στο Παρίσι καθώς μετά τον αγώνα της στο διπλό του Roland Garros η Ρωσίδα συνελήφθη για εμπλοκή της σε κύκλωμα στημένων αγώνων τένις. Συγκεκριμένα στην μετά την αναμέτρησή της μες συμπαίκτρια την Εκατερίνα Αλεξάντροβα και απέναντι στις Σάντερς και Τομγιάνοβιτς, που έχασαν με 6-1,6-1, το νούμερο 101 της παγκόσμιας κατάταξης των ζυεγαριών συνελήφθη μιας και υπάρχει κατηγορία εις βάρος της για παράνομους στοιχηματισμούς στην ίδια διοργάνωση το 2020.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η Le Parisien η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς μετά οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας για Αγώνες της δικαστικής αστυνομίας. Μάλιστα οι άνδρες σεκιούριτι προσπάθησαν να αποτρέψουν το γεγονός καθώς συνέβη την ώρα που η Ρωσίδα έκανε αποθεραπεία και συγκεκριμένα μασάζ. Η έρευνα για την Γιάνα Σιζίκοβα ξεκίνησε τον προηγούμενο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού και όπως αναφέρουν σχετίζεται με "οργανωμένη απάτη συμμορίας", καθώς και "ενεργητική και παθητική διαφθορά στον αθλητισμό" κάτι που σημαίνει ότι κατηγορείται για αλλοίωση αποτελεσμάτων, αλλά και μέλος οργάνωσης που έστηνε αγώνες στο περασμένο Roland Garros.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags