Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Χάος με Τζόκοβιτς στην Αυστραλία - Του μπλόκαραν την είσοδο - Προβλήματα που είναι ανεμβολίαστος
Άλλα Σπορ
| 2022-01-05 18:28:00

Χάος με Τζόκοβιτς στην Αυστραλία - Του μπλόκαραν την είσοδο - Προβλήματα που είναι ανεμβολίαστος

Sportdog Team
Χάος με Τζόκοβιτς στην Αυστραλία - Του μπλόκαραν την είσοδο - Προβλήματα που είναι ανεμβολίαστος

Οι συνοριακές αρχές της χώρας εντόπισαν προβλήματα στην βίζα του Σέρβου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Βικτώρια και να μην του επιτρέπεται η είσοδος.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίζεται το... θρίλερ με τον Σέρβο τενίστα και την συμμετοχή του στο όπεν της Αυστραλίας καθώς μπορεί εκείνος να έφτασε στην χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (5/1), αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Βικτώρια, όμως ακόμα δεν του έχει επιτραπεί είσοδος στην χώρα, αφού διαπιστώθηκε πρόβλημα με την βίζα του.

Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έφτασε περίπου στις 23:30 τοπική ώρα, όμως οι οι συνοριακές αρχές στον έλεγχο που έκαναν στην βίζα που επέδειξε, ανακάλυψαν πως υπήρχε λάθος στην αίτηση που είχε υποβάλει, μιας και η αίτησή του ήταν για βίζα που δεν επιτρέπει ιατρικές εξαιρέσεις σε ανεμβολίαστους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στην είσοδο του Σέρβου, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο, αφού ακόμα οι συνοριακές αρχές δεν έχουν λάβει από την κυβέρνηση της Βικτώρια την άδεια για να εισέλθει στην πολιτεία, ενώ μετά τη θύελλα που προκάλεσε η πόφαση της Tennis Australia να δώσει ειδική άδεια στον Νόλε για να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Οπεν παρότι είναι ανεμβολίαστος, ανάγκασαν τους πολιτικούς της Βικτώρια να αλλάξουν στάση.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μας ρώτησε αν θα υποστηρίξουμε την αίτηση της βίζας του Νόβακ για την είσοδό του στην Αυστραλία. Δεν θα παρέχουμε στον Τζόκοβιτς μια ατομική αίτηση βίζας, για να συμμετάσχει στο Grand Slam του Australian Open το 2022. Ήμασταν πάντα ξεκάθαροι σε δυο σημεία: οι εγκρίσεις για βίζα είναι θέμα της κυβέρνησης και οι ιατρικές εξαιρέσεις θέμα των γιατρών», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός αθλητισμού, Τζάλα Πούλφορντ, ενώ νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον, ο οποίος τόνισε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να εισέλθει στην Αυστραλία θα πρέπει να αποδείξει ότι σωστά του δόθηκε ειδική άδεια ιατρική εξαίρεσης, αλλιώς θα επιστρέψει πίσω στο Βελιγράδι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags