Νόβακ Τζόκοβιτς: Δύο ώρες μετά την δικαίωσή του στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, που τελικά του επέτρεψε να μπει στη χώρα ανεμβολίαστος και να αγωνιστεί στο αυστραλιανό Open, ο Σέρβος συνελήφθη στη Μελβούρνη!

Όπως αποκαλύπτει Σέρβα δημοσιογράφος που μίλησε με τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, έγινε σύλληψη του 34χρονου τενίστα με σκοπό την απέλασή του!

Παρότι δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν τη συμμετοχή του στο αυστραλιανό Open, από τη χώρα προέκυπτε ότι ο υπουργός Μετανάστευσης είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του, κάτι που πιθανότατα συνέβη.

Ο αδερφός του Τζόκοβιτς, Τζόρτζε, δήλωσε σε Μέσο της Σερβίας: «Μια νύχτα χωρίς ύπνο είναι πίσω μας, αλλά περνάμε δύσκολες στιγμές. Ο Νόβακ έδειξε πόσο επιμένει στον εαυτό και τα ιδανικά του. Πάλεψε για τον ίδιο και για όλο τον κόσμο. Το δικαστικό σύστημα πήρε τη σωστή απόφαση βασισμένη σε όλα τα στοιχεία που παρουσιάσαμε.

Και τώρα μαθαίνουμε πως το Υπουργείο είναι υπεράνω του νόμου! Μαθαίνουμε πως θα τον συλλάβουν Ο ίδιος είναι σε συνεννόηση με τους δικηγόρους του για το τι θα κάνουν. Προφανώς η ήττα ήταν πολύ μεγάλη για να τη χωνέψει η κυβέρνηση της Αυστραλίας».