Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Ντεφορμέ η Σάκκαρη - Τρίτη σερί ήττα και πρόωρος αποκλεισμός και στο Σαν Ντιέγκο
Άλλα Σπορ
| 2022-10-11 23:27:00

Ντεφορμέ η Σάκκαρη - Τρίτη σερί ήττα και πρόωρος αποκλεισμός και στο Σαν Ντιέγκο

Sportdog Team
Ντεφορμέ η Σάκκαρη - Τρίτη σερί ήττα και πρόωρος αποκλεισμός και στο Σαν Ντιέγκο

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η πορεία της Ελληνίδας τενίστριας και στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντόνα Βέκιτς στον πρώτο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι βέβαιο ότι δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες της καριέρας της τους τελευταίους μήνες κι αυτό επιβεβαιώθηκε γι΄ άλλη μια φορά απόψε. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 0-2 σετ από την Ντόνα Βέκιτς (Νο 77 στον κόσμο) κι αποκλείστηκε νωρίς-νωρίς από τη συνέχεια του WTA 500 στο Σαν Ντιέγκο.

Η κορυφαία του αθλήματος στην Ελλάδα, όλων των εποχών, έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ (7-6/3) και με κάκιστη ψυχολογία πια δεν ξαναμπήκε ποτέ στον αγώνα, χάνοντας και το δεύτερο με 6-1, για να ολοκληρωθεί η συνάντηση ύστερα από 98 λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Σάκκαρη έχασε τα 10 από τα 12 γκέιμς μετά το 3-5 του πρώτου σετ. Σε κάθε περίπτωση, η Βέκιτς πήρε άξια την πρόκριση για τις «16» του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζεύγους Καρολίνα Πλίσκοβα - Καρολάιν Ντόλχαϊντ.

Μοναδική ελπίδα πια της Μαρίας Σάκκαρη για να βρεθεί στα εφετινά WTA Finals (31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου) είναι μια εξαιρετική πορεία στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα, την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags