Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Μπράβο Μαρία! Στους "16" του Madrid Open με ψυχωμένη ανατροπή η Σάκκαρη (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-04-30 09:38:00

Μπράβο Μαρία! Στους "16" του Madrid Open με ψυχωμένη ανατροπή η Σάκκαρη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο Μαρία! Στους "16" του Madrid Open με ψυχωμένη ανατροπή η Σάκκαρη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια νίκησε δύσκολα τη Ρεμπέκα Μασάροβα 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά τένις της Μαδρίτης.

Παρότι δυσκολεύτηκε πολύ η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε επική ανατροπή επί της Ισπανίδας Ρεμπέκα Μασάροβα, επικρατώντας τελικά με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-3), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους "16" του Madrid Open, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την επίσης "οικοδέσποινα", Πάουλα Μπαντόθα.

H Ελληνίδα αθλήτρια αντιμετώπισε 20 μπρέικ πόιντ από τυν 23χρονη (Νο 74 της WTA), όμως τα "καθάρισε" άπασα, αν και η Μασάροβα μπήκε πολύ δυναμικά και επιθετικά, εκμεταλλευόμενη το ασταθές σερβίς της Σάκκαρη, φτάνοντας να πάρει το πρώτο σετ με 3-6.

Στο δεύτερο, συνέχισε να απειλεί κι έφτασε τα 13 χαμένα μπρέικ πόιντ, όμως η Σάκκαρη πέτυχε πρώτη μπρέικ και προηγήθηκε 3-1. Η Ισπανίδα μείωσε σε 4-3, όμως η 27χρονη σημείωσε νέο μπρέικ κι έκλεισε το σετ με το σερβίς της.

Με τρία συνεχόμενα γκέιμ στη σειρά, η Σάκκαρη προηγήθηκε 4-1 στο τρίτο σετ. Η Μασάροβα πήρε δύο γκέιμ στη σειρά για το 4-3, όμως στο 5-3 η Ελληνίδα τενίστρια πίεσε περισσότερο και, με νέο μπρέικ, έκανε το 6-3 και το 2-1 σετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags