Facebook Pixel Madrid Open: Το έκανε ξανά η Σάκκαρη - Νέα νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μπέγκου και πρόκριση στους 4 της Μαδρίτης
Άλλα Σπορ
| 2023-05-03 00:09:00

Το έκανε ξανά η Σάκκαρη - Νέα νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μπέγκου και πρόκριση στους 4 της Μαδρίτης

Sportdog Team
Το έκανε ξανά η Σάκκαρη - Νέα νίκη με ανατροπή κόντρα στην Μπέγκου και πρόκριση στους 4 της Μαδρίτης

Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Ρουμάνα αντίπαλό της, όμως κάνοντας μια ακόμα ανατροπή έφτασε στη μεγάλη νίκη με 6-7, 6-4, 6-2 και μαζί πήρε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Madrid Open, για πρώτη φορά στην καριέρα της, όπου την Πέμπτη (4/5) περίπου στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Madrid Open: Δείχνοντας χαρακτήρα μετά την απώλεια του πρώτου σετ, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-7(3), 6-4, 6-2 σε 2 ώρες και 52 λεπτά της 32χρονης Ρουμάνας (Νο.35) και έχει την Πέμπτη (4/5) μεγάλο ραντεβού με την Αρίνα Σαμπαλένκα στην τετράδα.

Δεν έπαιξε όσο καλά έπαιξε κόντρα στην Πάουλα Μπαδόσα, όμως η 27χρονη τενίστρια ήταν πνευματικά πολύ δυνατή και κατάφερε να «υποτάξει» μια άκρως επικίνδυνη παίκτρια, ικανή να κάνει να τη ζημιά στο χώμα.

Στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκε να ελέγξει τις ψηλές μπάλες της αντιπάλου της και σημείωσε αρνητικό ρεκόρ αβίαστων λαθών για φέτος (28), όμως άλλαξε τακτική στη συνέχεια, έκανε καλύτερη επιλογή χτυπημάτων και ήταν αυτή που πήρε το «τιμόνι» στον αγώνα. Και έκανε τελικά τη δεύτερη ανατροπή της στη Μαδρίτη, αφού είχε μείνει πίσω στο σκορ και στο ματς με τη Ρεμπέκα Μασαρόβα.

Κόντρα στη Σαμπαλένκα, βέβαια, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από αυτό, καθώς μιλάμε ίσως για την τοπ παίκτρια της σεζόν, που έφυγε φέτος από τη Μελβούρνη με τον πρώτο Grand Slam τίτλο της.

Στο head to head προηγείται της Μαρίας με 5-3 και, μάλιστα, ήταν αυτή που της έκοψε τον δρόμο στα ημιτελικά του Indian Wells. Η Σάκκαρη έχει παίξει συνολικά σε τρεις ημιτελικούς φέτος (Λινζ, Ντόχα, Indian Wells), αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει ακόμα σε τελικό. Τα πάει, πάντως, εξαιρετικά σε προημιτελικούς, όπου έχει φέτος 4/4!

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags