Facebook Pixel City Open: Λύγισε στον τελικό του Όπεν στην Ουάσινγκτον η Σάκκαρη - Κακή εμφάνιση και ήττα από τη Γκοφ (BINTEO)
Άλλα Σπορ
| 2023-08-06 23:14:00

Λύγισε στον τελικό του Όπεν στην Ουάσινγκτον η Σάκκαρη - Κακή εμφάνιση και ήττα από τη Γκοφ (BINTEO)

Sportdog Team

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στον τελικό του City Open που ολοκληρώθηκε στην Ουάσιγκτον με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-6, 3-6 από την Αμερικανίδα αντίπαλό της με αποτέλεσμα να χάσει τον τίτλο.

City Open: Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Κόκο Γκοφ και ηττήθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 (2-6, 3-6) από την ανώτερη στον σημερινό τελικό αντίπαλό της. 

Η Σάκκαρη δεν κατάφερε να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξεκίνησε στο πρώτο σετ νωθρά και η 19χρονη Αμερικανίδα προηγήθηκε με 3-0, κάνοντας break. Η Σακ μείωσε σε 3-2 με δικό της break, αλλά η συνέχεια είχε πρωταγωνίστρια της Γκολ που πήρε το σετ με 6-2. 

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά με break και προηγήθηκε με 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε από την Αμερικανίδα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με νέο break προηγήθηκε 3-2, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική και ηττήθηκε με 6-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags