Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Μας συγκίνησε η Μαρία! Υπέροχη Σάκκαρη μετά τη νίκη στη Γουαδαλαχάρα - "Είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή!" (Vids)
Άλλα Σπορ
| 2023-09-20 11:38:00

Μας συγκίνησε η Μαρία! Υπέροχη Σάκκαρη μετά τη νίκη στη Γουαδαλαχάρα - "Είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή!" (Vids)

Sportdog Team
Μας συγκίνησε η Μαρία! Υπέροχη Σάκκαρη μετά τη νίκη στη Γουαδαλαχάρα - "Είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή!" (Vids)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επανέρχεται σε καλές μέρες μετά τις δυσκολίες που πέρασε στο ψυχολογικό κομμάτι, με τη νίκη στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα να έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή.

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στις 16 καλύτερες τενίστριες του τουρνουά, το οποίο όπως δήλωσε, λατρεύει, τονίζοντας με χιούμορ ότι νιώθει τόσο κοντά στους Μεξικανούς, που θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την μεξικάνικη υπηκοότητα!

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου, τις αμφιβολίες μου και τα δύσκολα συναισθήματά μου», είπε η Νο.9 τενίστρια στον κόσμο.

«Πριν το ματς ήμουν ενθουσιασμένη που επέστρεφα στο court. Νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά ίσως μπορώ να πάρω την υπηκοότητα, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή! Είναι απίστευτο που έρχομαι εδώ κάθε χρόνο και ζω αυτό. Είναι συγκλονιστικό».

Σε άλλες δηλώσεις αργότερα μίλησε ξανά για την αγάπη των Μεξικανών: «Είναι απίστευτο, αισθάνομαι σαν ντόπια. Το έχω πει πολλές φορές, αισθάνομαι σχεδόν σαν Μεξικανή! Δεν ξέρω από πού ήρθε, αλλά είναι εκπληκτική η συμπαράστασή τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags