Έγραψαν ιστορία Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς: λύγισαν στα τρία σετ τους Αρνεοντό/Βάισμπορν και θα διεκδικήσουν την Κυριακή (22/10, 15.00) τον πρώτο τους τίτλο ως ομάδα!

Μετά από ένα ματς-θρίλερ με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε με 4-6, 7-6(5), 13-11 σε 1 ώρα και 43 λεπτά και πέρασε για πρώτη φορά σε τελικό της ATP. Θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο με τους Μπεάρ/Πάβλασεκ, που απέκλεισαν στα τρία σετ τους Γκλάσπουλ/Νις.

Ήταν, πραγματικά, μια παλικαρίσια νίκη και, μάλιστα, ήρθε λίγη ώρα μετά την οδυνηρή ήττα του Στέφανου στα ημιτελικά του μονού από τον Αρτούρ Φις. Παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, ο 25χρονος τενίστας τα έδωσε όλα και αύριο έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μια μεγάλη επιτυχία, μαζί με τον αδερφό του. Ένα όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Για τον Πέτρο θα είναι ο μεγαλύτερος τελικός της καριέρας του, αλλά ό,τι και αν γίνει αύριο το σημαντικό είναι ότι θα κάνει τη Δευτέρα και την πρώτη είσοδό του στο Top 100. Η επιβράβευση της τόσο μεγάλης προσπάθειας που κάνει τα τελευταία χρόνια...

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσιτσιπάς "λύγισε" μετά από συγκλονιστικό ντέρμπι δύο ωρών! (ΒΙΝΤΕΟ)