Υποτίθεται για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο εσωρούχων, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με την εφορία και το νόμο.

Η σταρ του τένις και μοντέλο εσωρούχων, Καμίλα Τζιόρτζι έχει περισσότερους από 730.000 ακόλουθους στο Instagram και σταμάτησε ξαφνικά το άθλημα χωρίς καμία εξήγηση, έφυγε από την Ιταλία εν μέσω φορολογικής διαμάχης και επικείμενης δικαστικής υπόθεσης, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η 32χρονη τενίστρρια καταχωρήθηκε στον ιστότοπο του International Tennis Integrity Agency ως συνταξιούχα με την Ιταλίδα να έχει φτάσει στα προημιτελικά του Wimbledon, έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους στην καριέρα της.

Προτάθηκε ότι η 32χρονη είχε εγκαταλείψει το τένις για να επικεντρωθεί στην αναπτυσσόμενη καριέρα της ως μοντέλο εσωρούχων, αλλά σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport στην Ιταλία, οι έρευνες της Εισαγγελίας της Φλωρεντίας αναφέρουν ότι η Τζιόρτζι και η οικογένειά της έχουν μια σειρά από κενά στους φόρους τους. Αναφέρει ότι ο Giorgi έχει φύγει από την Ιταλία για τις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που εγκατέλειψε απότομα το τένις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by