Facebook Pixel Ξεκινάνε από το βόλεϊ οι… μαθητικοί αγώνες
Άλλα Σπορ
| 2011-02-21 19:41:00

Ξεκινάνε από το βόλεϊ οι… μαθητικοί αγώνες

Ξεκινάνε από το βόλεϊ οι… μαθητικοί αγώνες

Σε ουδέτερο γήπεδο και με μαθητική εξέδρα ζήτησε ο γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής να γίνει το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδος Ανδρών στο Βόλεϊ την προγραμματισμένη ημερομηνία (2/3).

Μετά την ένταση και τα επεισόδια στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ζήτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, οι επικείμενοι αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να θεωρηθούν αγώνες ειδικής διαχείρισης. Μάλιστα, ζήτησε να διεξαχθούν με μαθητές σχολείων, κατά το μοντέλο διεξαγωγής των τελικών του Κυπέλλου στο Τροκαντερό.

Έτσι, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συγκάλεσε για την Τετάρτη (23/2) στις 15:00 σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή της ΕΣΑΠ, των ΤΑΠ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Αθλητικών Σωματείων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των επικείμενων αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Οι οριστικές αποφάσεις για την τέλεση των αγώνων θα ανακοινωθούν μετά τη σύσκεψη της Τετάρτης, ωστόσο το πιθανότερο είναι οι αγώνες να μην αναβληθούν και να διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags