H Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι…πίσω από αυτήν και την Μαρία Τσιαρτσιάνη δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη στον ΣΠΟΡ FM:
Για τους αγώνες: «Πραγματικά νιώθουμε πολύ καλά, καθώς αυτή η νίκη μας δίνει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση. Βέβαια, και οι Ρωσίδες ήταν εξίσου καλές, γιατί παίζαμε πρώτη φορά μαζί τους και δεν τις γνωρίζαμε. Πλέον συνεχίζουμε και παίζουμε αύριο απέναντι στις Κινέζες για να δώσουμε τα πάντα. «Η χθεσινή νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση κα είναι πολύ σημαντικό, ώστε να αντιμετωπίσουμε με πολύ θετική διάθεση τις εξαιρετικά δυνατές Κινέζες και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».
Για το πώς είναι να αγωνίζεσαι στο Λονδίνο: «Παίζουμε σε ένα από τα πιο καλά στάδια που έχω αγωνιστεί ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα δεν το συγκρίνω με την Αθήνα, γιατί ήταν διαφορετικά τότε με όλο τον κόσμο στο πλάι μας, όμως σε σχέση με το Πεκίνο είναι μακράν καλύτερα. Στο Λονδίνο έχουμε αρκετούς υποστηρικτές και είναι πολύ σημαντικό που οι Άγγλοι ενισχύουν τις προσπάθειες μας».
Για τη διάδοχη κατάσταση του ελληνικού μπιτς βόλεϊ: «Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο εγώ και η Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό να μην υπάρχουν από πίσω παιδιά να ακολουθήσουν το άθλημα, γιατί αν τυχόν εμείς σταματήσουμε, δεν θα υπάρχει σημαντική διάδοχη κατάσταση και δεν ξέρει κανείς που θα καταλήξει μετά το άθλημα. Εμείς ωστόσο συνεχίζουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο