«Είναι τελείως διαφορετικό αυτό με το προηγούμενο παιχνίδι. Στο προηγούμενο το φοβήθηκα λίγο το παιχνίδι. Τώρα όχι ότι δεν το φοβήθηκα, αλλά ήμουν πιο σίγουρος. Παίζουμε με την φωτιά και κάποια στιγμή μπορεί να καούμε. 0-0 θα πω στα απιδιά για το επόμενο ματς, αφού κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».
Από την πλευρά των παικτών μίλησαν οι:
Ντίμα Φιλίποφ:«Δεν είναι τυχαίο, καθώς δεν γίνεται για πρώτη φορά. Πάμε στην έδρα του ΠΑΟ να κερδίσουμε για να πάμε στον τελικό».
Δημήτρης Τζούριτς: «Νόμιζα ότι ήταν τυχαίο την πρώτη φορά. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ έπαιξε καλά, αλλά και ότι εμείς είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε πιο εύκολα το ματς. Έχουμε χάσει πολλές φορές το πρώτο σετ και το δεύτερο και το γυρνάμε. Έχουμε έναν προπονητή που ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά. Παίξαμε πέντε φορές και κερδίσαμε αι τις πέντε. Σίγουρα θα θέλουν πάρα πολύ τη νίκη»
Ανδρέας Φράγκος:«Δεύτερη φορά που το κάνουμε και έχει συμβεί και άλλες φορές. Υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι να συγκεντρωθούμε για να μην χρειαστεί και άλλο».
Αντρέας Ανδρεάδης: "Το Σάββατο να τα δώσουμε όλα και να καθαρίσουμε την πρόκριση στον τελικό».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο