Facebook Pixel "Ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2015-03-28 16:15:00

"Ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" (ΦΩΤΟ)

"Ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε" (ΦΩΤΟ)

Μπαρούτι μυρίζει στο Αγρίνιο. Το "μήνυμα" των Ολυμπιακών σε Παναθηναϊκούς, λίγο πριν την έναρξη του Final Four στο βόλεϊ γυναικών. Πορεία με κράνη και μπλόκο της αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν αρχίσουν τα παιχνίδια για το Final Four στο βόλεϊ γυναικών για το Κύπελλο (Παναξιακός - Παναθηναϊκός στις 17:30 και Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς στις 20:00), τα οποία θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Αγρινίου, η κατάσταση στην πόλη μυρίζει μπαρούτι.

Παρά τη σχετική απαγόρευση που υπάρχει για τις μετακινήσεις των οπαδών αλλά και τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην πόλη και σήμερα το πρωί έκαναν πορεία στο κέντρο φορώντας κράνη και κουκούλες υπό την παρακολούθηση ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, την ίδια ώρα οργανωμένοι του Παναθηναϊκού σε κομβόι οχημάτων κατευθυνόταν προς το Αγρίνιο, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τους μπλόκαραν στη Γέφυρα του Αχελώου και τους απομάκρυναν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πριν από την πορεία, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην πόλη, όπου έγραψαν διάφορα συνθήματα όπως "Ήρθαμε και δεν σας βρήκαμε", αλλά και το χαρακτηριστικό ΘΥΡΑ 7.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο, ενώ η αστυνομία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην καταφέρει κανένας οπαδός να προσεγγίσει το απόγευμα το χώρο του ΔΑΚ Αγρινίου. Οι δυνάμεις της τάξης εξακολουθούν να βρίσκονται σε επιφυλακή. 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags