"Έγινε ένα καλό ματς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, παρά τις ελλείψεις που είχε. Εμείς παίξαμε μέτρια και πρέπει να βρούμε τι φταίει, να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη και να προχωρήσουμε δυνατότεροι. Επιμένω ότι είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά μένει να το αποδείξουμε. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο πικ του, δεν μπορεί να πάει καλύτερα. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και είμαστε πληρέστεροι ως ομάδα", σχολίασε αρχικά μέσω του SportDog ο Ανδρέας Ανδρεάδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τη φάση με την υπέρβαση του Στιβαχτή που άναψε τα αίματα:

"Σε ένα ντέρμπι μετράει κάθε πόντος. Σε αυτή τη φάση αντί να μειώσουμε το σκορ στον πόντο, πήγε η διαφορά στους τρεις και με την κόκκινη στους τέσσερις".

Θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει την κόκκινη κάρτα;

"Οξύνθηκαν τα πνεύματα, ήταν μία φάση που αν ήμαασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθούσαμε την τακτική, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Είναι μακρύς ο δρόμος και πρέπει να παρουσιαστούμε περισσότερο έτοιμοι στη συνέχεια".

Το κλίμα στο γήπεδο ήταν μία ακόμα φορά εξαιρετικό.

"Πάντα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κοντά στην ομάδα. Χαίρομαι που παίζω γι' αυτή την ομάδα και τον κόσμο της. Γιατί στόχος μας φυσικά είναι η κατάκτηση των τίτλων και του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Γι' αυτό είμαι στον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μου αρέσει αυτή η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, αυτό το άγχος για να κατακτήσουμε τίτλους".

Το γεγονός ότι η ήττα ήρθε μέσα στην έδρα σας από τον Ολυμπιακό, επηρεάζει περισσότερο;

"Ένας αγώνας ήταν, πάει, τελείωσε. Πρέπει να τον αφήσουμε πίσω τώρα. Δεν αισθάνομαι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από εμάς. Γι' αυτό και μπορούμε να πάμε μέσα στου Ρέντη και να τους σπάσουμε την έδρα. Έτσι θα διορθώσουμε και αυτό που έγινε χθες".

Τι περιμένετε στη συνέχεια;

"Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς. Να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Τώρα κοιτάμε το ματς με την Αλεξανδρούπολη, που εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης, αλλά θα τα δώσουμε όλα και θα νικήσουμε. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον Παναθηναϊκό μετά".