Facebook Pixel Βόμβα Σαββίδη: Με εντολή του δεν κατεβαίνει στον τελικό ο ΠΑΟΚ! - Κίνδυνος βαριάς καμπάνας!
Άλλα Σπορ
| 2017-05-05 21:48:00

Βόμβα Σαββίδη: Με εντολή του δεν κατεβαίνει στον τελικό ο ΠΑΟΚ! - Κίνδυνος βαριάς καμπάνας!

Βόμβα Σαββίδη: Με εντολή του δεν κατεβαίνει στον τελικό ο ΠΑΟΚ! - Κίνδυνος βαριάς καμπάνας!

Ραγδαίες οι εξελίξεις!

Εκτός από την... παρωδία με τον τελικό του Κυπέλλου, o οποίος τελικά θα διεξαχθεί κανονικά στην ημέρα και την ώρα (6/5, 20:30) που είχε οριστεί, τώρα υπάρχει θέμα και με τον 5ο τελικό της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην κατεβάσει τον Δικέφαλο στου Ρέντη αν αλλάξει η ώρα του τελικού και αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει να αλλάξει η ώρα του τελευταίου τελικού, όπως και η NOVA, λόγω της φιέστας στο ποδόσφαιρο της ομάδας, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τα άκρα, δίνοντας εντολή να μην κατέβει να παίξει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Μάλιστα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ εμμείνει, πράγματι, στην απόφασή του και δεν αγωνιστεί στον τελικό, οι ποινές που προβλέπονται είναι βαρύτατες! Συγκεκριμένα, βάσει του άρθρου 1.1.7 της προκήρυξης, σε περίπτωση που δεν κατέβει ο Δικέφαλος, υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία, ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς και δεν μπορεί να προβιβασθεί στην Α1 ανδρών για τα δυο επόμενα χρόνια!

Αναλυτικά, η προκήρυξη αναφέρει:

T.A.A. που δεν αγωνίζεται σε έναν τουλάχιστον αγώνα στα Play Off ή Play Out και η μη εμφάνισή του, δεν οφείλεται σε αδυναμία λόγω «ανωτέρας βίας», (όπως αυτή εξειδικευεται στον οικείο Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.) υποβιβάζεται σε κατώτερη κατηγορία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον οικείο κανονισμό της ΕΟΠΕ ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται σε αυτό ποινη -3 βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνιστεί. Τα ΤΑΑ που υποβιβάζονται για τους παραπάνω λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα να προβιβαστούν από την Α2 και να αγωνίζονται στη Volley League για τι δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους. 

Update: Δεν αλλάζει ώρα ο τελικός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags