Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα ο Γιαννακόπουλος - Τεράστια κίνηση για Παναθηναϊκό!
Άλλα Σπορ
| 2018-05-26 11:27:00

Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα ο Γιαννακόπουλος - Τεράστια κίνηση για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα ο Γιαννακόπουλος - Τεράστια κίνηση για Παναθηναϊκό!

Διαβάστε τι θα κάνει για το Τριφύλλι ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Παρά την φημολογία περί του αντιθέτου, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κατεβάσει κανονικά ομάδα στο γυναικείο βόλεϊ, με σκοπό την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία, όπου ανήκει δικαιωματικά.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μη στελέχωση της ομάδας ούτε στην Pre League, όμως με επίσημη τοποθέτησή του ο Ερασιτέχνης τα διέψευσε, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε απάντηση δημοσιεύματος ιστοσελίδας που διαδίδει ανυπόστατες φήμες και δημιουργεί κλίμα ανησυχίας σχετικά με το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου για την ερχόμενη σεζόν, η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. επιθυμεί να ενημερώσει ότι η διαδικασία στελέχωσης της ομάδας και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Pre League συνεχίζεται κανονικά και ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα του βήματα».

Φυσικά, η παραπάνω κίνηση έχει να κάνει με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει αποφασίσει να μπει στον Ερασιτέχνη και να τον επαναφέρει σε μέρες δόξας, με το ιστορικό τμήμα του γυναικείου βόλεϊ να μην μπορεί να λείπει από τις προτεραιότητες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags