Facebook Pixel Ελλάδα: Επίσημο! Κατεβάζει... ρολά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού
Άλλα Σπορ
| 2022-01-03 16:58:00

Επίσημο! Κατεβάζει... ρολά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού

Sportdog Team
Επίσημο! Κατεβάζει... ρολά το πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού

Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που υπάρχουν στις ομάδες, αλλά και γενικότερα η κατάσταση στην χώρα λόγω της μετάλλαξης Όμικρον, ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή να πάρει την απόφαση την αναβολής της προσεχούς αγωνιστικής δραστηριότητας σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΣΑΠ: Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την Δευτέρα (3/1) μέσω της οποίας αναβάλει τις προσεχείς αγωνιστικές δραστηριότητες σε Λιγκ Καπ και 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League, λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

«H E.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας καθώς επίσης και των κρουσμάτων των ομάδων της Volley League, το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα:

Την αναβολή των αγώνων του League Cup (5/1/2022) καθώς επίσης και της 9ης αγωνιστικής (8-9/1/2022) του πρωταθλήματος της Volley League.

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού Covid-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ιό καθώς επίσης και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή των αγώνων
», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags