Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παιχταρά ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό - Αλλάζει επίπεδο
Άλλα Σπορ
| 2022-07-12 21:48:00

Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παιχταρά ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό - Αλλάζει επίπεδο

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ανακοίνωσε παιχταρά ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό - Αλλάζει επίπεδο

Ο Δικέφαλος του Βορρά προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση ανακοινώνοντας την απόκτηση παίκτη που ήταν από τους βασικούς πυλώνες των Πράσινων τα προηγούμενα χρόνια.

ΠΑΟΚ: Την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη για το τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου του Βορρά ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης του συλλόγου σε μια κίνηση που αλλάζει επίπεδο το τμήμα ενόψει της νέας χρονιάς.

"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Ράπτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 16/02/2000, ο Αλέξανδρος Ράπτης αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 198cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016-17 από την Ολύμπια Πάτρας, στην οποία έμεινε και την σεζόν 2017-18.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναθηναϊκός (2018-19), στον οποίο έμεινε μέχρι και την περασμένη σεζόν. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε τόσο ως ακραίος, όσο και ως διαγώνιος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του «νταμπλ» την περίοδο 2019-20. Κομβική ήταν και η περσινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό, βοηθώντας σημαντικά τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτή του League Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της χώρας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παόκτης του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι «Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, μίας μεγάλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε όλους τους στόχους μας. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να το πετύχουμε αυτό!»" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags