Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα... πέσει η Λεωφόρος - Παρουσιάζεται στο ημίχρονο με Ιωνικό η Πράσινη μεταγραφή της χρονιάς
Άλλα Σπορ
| 2022-08-19 23:55:00

Θα... πέσει η Λεωφόρος - Παρουσιάζεται στο ημίχρονο με Ιωνικό η Πράσινη μεταγραφή της χρονιάς

Sportdog Team
Θα... πέσει η Λεωφόρος - Παρουσιάζεται στο ημίχρονο με Ιωνικό η Πράσινη μεταγραφή της χρονιάς

Πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τους ανθρώπους των Πρασίνων που κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από τη Super League και να παρουσιαστεί στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα της χρονιάς η σημαντική μεταγραφή της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ο Φερνάντο Ερνάντες έρχεται την Κυριακή (21/8) στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Ο Κουβανός διαγώνιος αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 16:35 και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πάρει μια... γεύση από το κοινό των «πρασίνων», καθώς θα βρεθεί στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τον Ιωνικό (20:00) για την πρεμιέρα της Super League.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξασφάλισε τη σχετική άδεια από τη Λίγκα ώστε το μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος βόλεϊ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να τον καλωσορίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τους «κυανολεύκους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags