Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Άλωσε" το Παλατάκι ξανά ο Παναθηναϊκός σε ματς-διαφήμιση του βόλεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-01-15 00:05:00

"Άλωσε" το Παλατάκι ξανά ο Παναθηναϊκός σε ματς-διαφήμιση του βόλεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Άλωσε" το Παλατάκι ξανά ο Παναθηναϊκός σε ματς-διαφήμιση του βόλεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ματς θρίλερ στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός με καρδιά... πρωταθλητή νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Volley League ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακόμα μία φορά φέτος ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Σε ματσάρα-διαφήμιση του βόλεϊ, που κρίθηκε στους 36 πόντους και με ανατροπή στο 4ο σετ, οι Πράσινοι νίκησαν στις λεπτομέρειες 3-1 μέσα στο Παλατάκι κι έπιασαν τον Δικέφαλο στη 2η θέση.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με τα αλλεπάλληλα λάθη του ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-11, επιβάλλοντας το παιχνίδι του από νωρίς. Ο Δικέφαλος με δικό του σερί έπιασε τους πράσινους στους 12, αλλά οι φιλοξενούμενοι με επιθετικό ντεμαράζ απέκτησαν απόσταση ασφαλείας (13-18).

Χωρίς να αντιμετωπίσει θέματα έως το τέλος, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έκανε το 0-1 με 18-25 μετά από λάθος του Σωτηρίου, σε ένα σετ το οποίο έφτασε εύκολα στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-8 δια χειρός Ερνάντεζ, με τον ΠΑΟΚ όμως να βγάζει αντίδραση και να προσπερνά με 11-9 με άσσο Ντεν Ντρις.

Συνεχίζοντας με το ίδιο τέμπο, η ομάδα του Μιλενκόσκι έκανε το 16-10 με μπλοκ του Κόστα στον Φράγκο, ενώ ο Γιόρνα με 25-16 έκανε το 1-1, φέρνοντας στα ίσια τον αγώνα, ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο σετ.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και με άσσο του Ουόλς έκανε το 8-6, ενώ οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την διαφορά, φεύγοντας με +4 έπειτα από μπλοκ του Βουλκίδη.

Οι πρωταθλητές επέστρεψαν και ισοφάρισαν τον Δικέφαλο στους 19 πόντους με μπλοκ του Φράγκου στον Ράπτη, ενώ οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα με 21-22 από μπλοκ του Ερνάντεζ. Με τους τελευταίους πόντους να είναι... θρίλερ, το κουβανικό... πολυβόλο του Παναθηναϊκού με μία πολύ δύσκολη επίθεση έκανε το 24-26 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στα σετ στην ομάδα του.

Στο τέταρτο σετ οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι, με αποτέλεσμα να προηγηθούν γρήγορα με 8-5 κάνοντας πολύ καλή δουλειά από το σερβίς. Χωρίς να χάνει το... μυαλό του, ο ΠΑΟΚ έφυγε με +5 (13-8) με μπλοκ του Ντεν Ντρις στον Κόβαρ αλλά και με 20-15 μετά από λάθη των φιλοξενούμενων.

Το «τριφύλλι» δεν παράτησε το σετ, καθώς μείωσε σε 20-19 μετά από λάθος επίθεση του Ράπτη, ενώ οι «μονομάχοι» ήταν ισόπαλοι σε μία κρίσιμη καμπή του αγώνα με 23-23, ενώ ο Ερνάντεζ έδωσε ματς μπολ στον Παναθηναϊκό (23-24), με τον ΠΑΟΚ όμως να ισοφαρίζει.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά με 26-25, χάνοντας το ένα σετ μπολ μετά το άλλο, την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» έβρισκαν λύσεις ώστε να διατηρούνται στο παιχνίδι. Ο Γιόρνα με μπλοκ άουτ έκανε το 32-31, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Πετρέας έκανε το 32 όλα, ενώ ο Κόβαρ έδωσε ξανά σετ-ματς μπολ στον Παναθηναϊκό (32-33).

Η καθοριστική φάση του αγώνα ήρθε στο 34-35, με τον Ερνάντεζ να τελειώνει την κόντρα μπάλα και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 34-36, σε ένα φανταστικό σετ που κρίθηκε στην παράταση.

Τα σετ: 18-25, 25-16, 24-26, 34-36

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags