Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σοκαρισμένος με τα δακρυγόνα ο Ιντάλγκο: "O πόνος στα μάτια μου ό,τι χειρότερο έχω νιώσει"! (pic)
Άλλα Σπορ
| 2023-02-15 19:56:00

Σοκαρισμένος με τα δακρυγόνα ο Ιντάλγκο: "O πόνος στα μάτια μου ό,τι χειρότερο έχω νιώσει"! (pic)

Sportdog Team
Σοκαρισμένος με τα δακρυγόνα ο Ιντάλγκο: "O πόνος στα μάτια μου ό,τι χειρότερο έχω νιώσει"! (pic)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέβασε φωτογραφία όπου είναι δακρυσμένος από τα δακρυγόνα που έπεσαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά από την αστυνομία.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, μετά τα όσα έγιναν 45 λεπτά περίπου πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup στο βόλεϊ.

Το κλειστό του Αγίου Θωμά εκκενώθηκε και ακόμα η ατμόσφαιρα δεν έχει καθαρίσει, με την αναμέτρηση να μην έχει ξεκινήσει ακόμα και όλους να περιμένουν την τύχη της.

Ο Κουβανός παίκτης των Πειραιωτών ανέβασε φωτογραφία του στα Social Media με δακρυσμένα μάτια, μέσα από τα αποδυτήρια, έκανε λόγο για τον μεγαλύτερο πόνο που έχει νιώσει και έκανε tag τον επίσημο λογαριασμό της Ομοσπονδίας.

Η ανάρτηση του Ιντάλγκο:

«Τι πάει λάθος εδώ! Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι έξω και πετάνε δακρυγόνα. Τα μάτια μου, τα μάτια μας, δεν μπορούμε ούτε να δούμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ο πόνος στα μάτια μου ήταν ό,τι χειρότερο έχω νιώσει. Ο Θεός να έχει καλά του παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι ΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags