Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Συμφωνία με κορυφαίο όνομα, αλλάζει το ρόστερ (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-06-21 17:55:00

Ανακοίνωσε μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Συμφωνία με κορυφαίο όνομα, αλλάζει το ρόστερ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανακοίνωσε μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Συμφωνία με κορυφαίο όνομα, αλλάζει το ρόστερ (ΦΩΤΟ)

Οι Πειραιώτες κατάφεραν κι έκλεισαν έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Σαλβαδόρ Ιντάγλκο.

Ο Κουβανός -με γερμανικό διαβατήριο- ακραίος συνέλαβε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ και του Challenge Cup και «ανταμείφθηκε» από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» με ανανέωση του συμβολαίου του για δεύτερη σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, μετά από μια απίστευτη σεζόν. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Challenge Cup και του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο!», δήλωσε ο Ιντάλγκο στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πρόσθεσε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους όλη τη σεζόν. Ήταν τιμή μου να παίζω δίπλα σε τόσο ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους, είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί στο μέλλον. Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν σε κάθε βήμα. Η αταλάντευτη υποστήριξή σας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς εσάς τίποτα! Ανυπομονώ για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας, είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, μπορούμε να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ευχαριστώ και πάλι τον Ολυμπιακό για αυτή την απίστευτη ευκαιρία, ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ! Πάμε, Ολυμπιακέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags