Aναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος κεντρικός στην κάμερα του Τηλεάστυ: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχω φύγει από την ομάδα και δεν ξέρω αν θέλω. Πάντα θεωρώ τον εαυτό μου μέλος του Παναθηναϊκού. Μπορεί να αγωνιστώ σε μια άλλη ομάδα τώρα και του χρόνου σε κάποια άλλη χώρα, αλλά το μυαλό μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό και θα θέλω πάντα το καλό του συλλόγου αυτού» και συμπλήρωσε «Σίγουρα για μένα είναι δύσκολα. Μπορεί να μην είμαι πλέον αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά οπαδός του θα είμαι για πάντα. Η βάση μου είναι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οπότε οι δεσμοί μου με την ομάδα δεν πρόκειται να χαλάσουν ποτέ».
Παράλληλα, δήλωσε πως η συμφωνία με την Λατίνα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο:«Σίγουρα θα μπορούσα να πάω στο εξωτερικό και νωρίτερα. Η αλήθεια είναι πως ήταν κάτι που ανέκαθεν υπήρχε μέσα στο μυαλό μου. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Από εκεί και πέρα για μένα είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Θα είναι μια εμπειρία που θα αναζωογονήσει και κατά κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον μου για το άθλημα και την καριέρα μου και θεωρώ πως τώρα ήταν η καταλληλότερη επιλογή».
Στην αναφορά του στο μέλλον του «τριφυλλιού», ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας, ευχήθηκε την εξυγίανση της ομάδας καθώς και να επικρατήσει ομόνοια δηλώνοντας: «Για εμένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια ομάδα που έχω αγωνιστεί, αλλά όπως το έχω δηλώσει και άλλη φορά είναι η οικογένεια μου. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα ξαναπαίξω στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω αυτή τη φορά να υπάρξουν εξελίξεις στον Σύλλογο, είτε με εκλογές, είτε με κάτι άλλο, έτσι ώστε να υπάρχει ένα υγιές τοπίο. Νομίζω ότι αυτό έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Η κατάσταση είναι δύσκολη όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε όλον τον αθλητισμό και όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις και να επιστρέψει η υγεία στην ομάδα. Νομίζω αυτό που λείπει τα τελευταία χρόνια από τον Παναθηναϊκό είναι λίγο η ομόνοια. Αυτή η εσωστρέφεια που υπάρχει στον σύλλογο, κυρίως στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι έχει άσχημα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω αν λυθεί αυτό στο επόμενο διάστημα, τότε όλα θα είναι καλύτερα για όλα τα τμήματα του συλλόγου».
Έκλεισε με ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τους φίλους της ομάδας: «Εκτός από ευχαριστώ για τα όσα έχω ζήσει δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτη δυναμική. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο, έχει φοβερό όνομα και απολαμβάνει τον σεβασμό όλων στο εξωτερικό. Όπου και αν πας σέβονται τον Σύλλογο. Έχει πολύ μεγάλο όνομα».