Facebook Pixel Πλεονέκτημα στο μύθο
Άλλα Σπορ
| 2012-04-03 08:00:00

Πλεονέκτημα στο μύθο

Πλεονέκτημα στο μύθο

Μπορεί η κρίση να έχει χτυπήσει τον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά έχει δώσει ελπίδα ότι τα επόμενα χρόνια όποιοι σύλλογοι κάνουν πρωτοποριακές κινήσεις θα είναι κι αυτοί που θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Γράφει ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Με φρέσκιες τις εικόνες της Α1 γυναικών πήγα μια βόλτα στον Άγιο Δημήτριο για να δω τον τελικό της Α΄ κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του ΠΑΚ Χαλανδρίου...

Κατ΄ αρχήν το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και οι φίλοι των δύο ομάδων απολάμβαναν την αναμέτρηση που τελικά ολοκληρώθηκε με 3-0 επί του Αστέρα που επέστρεψε στην Α2 γυναικών ύστερα από μερικά χρόνια.

Στην ομάδα του Βασίλη Αρναούτη εκτός από τις πιτσιρίκες αγωνίζονται και δύο παλιές ...καραβάνες η θρυλική Μαρία Χέλιου (γνωστή και από το Μαράκι, Μαριώ του Στέλιου Ρόκκου που της αφιέρωσε την ωραία μπαλάντα) αλλά και τη Νικόλ Ζαχαρέα που ήταν από τις αθλήτριες η οποία έφερε τον Ολυμπιακό μέχρι την Α1 γυναικών.

Μετά από πολλά χρόνια είδα και τον παλιό διεθνή ρέφερι Φίλιππα Δημόπουλο που στα 76 του χρόνια θα μπορούσε να σφυρίξει άνετα και ένα μεγάλο ντέρμπι. Το παράπονο του είναι πως τον ξέχασαν κάποιοι από τον χώρο της διαιτησίας που ο ίδιος τους έβαλε στο χώρο. Και λοιπόν; Αυτό είναι το παράπονο των μισών Ελλήνων για τους άλλους μισούς...

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags