Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες ηλικίας 52 και 56 ετών επιτέθηκαν σε ένα 13χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια αγώνα βόλει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή (21/12). Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν από το τύμπανο, που χτυπούσε ο 13χρονος κατά τη διάρκεια του αγώνα, και επιτέθηκαν στον ανήλικο με χρήση σωματικής βίας.

Απίστευτο! Επιτέθηκαν σε 13χρονο επειδή χτύπαγε το τύμπανο σε αγώνα βόλεϊ
Intime

Σύλληψη ενός 52χρονου και ενός 56χρονου

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας συνέλαβαν, το απόγευμα της Κυριακής (21/12) στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, τον 52χρονο, ενώ κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Συκεών, και ο 56χρονος για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: News247.gr

Απίστευτο! Επιτέθηκαν σε 13χρονο επειδή χτύπαγε το τύμπανο σε αγώνα βόλεϊ
Intime