Η κακοκαιρία Erminio που έχει πλήξει από το πρωί της Τετάρτης (01/04) την Αττική οδήγησε στην αναβολή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Το “ντέρμπι αιωνίων” ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (01/04, 21:15) στο κλειστό του Μετς, με τους “πράσινους” να εξασφάλιζαν με νίκη την πρόκρισή τους στους τελικούς της Novibet Volley League. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του “τριφυλλιού”, το σπουδαίο παιχνίδι ορίστηκε για την το βράδυ της Πέμπτης (02/04, 20:00).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την αναβολή του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό και η αναμέτρηση μετατίθεται για αύριο στις 8μ.μ.
Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εμπόδισε τη διεξαγωγή του αγώνα για τη Volleyleague ανδρών και τελικά θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8μ.μ. στο κλειστό του Μετς και θα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια του αγώνα που έχουν αγοραστεί”.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο