Ο λόγος για τον 20χρονο μεσοαμυντικό της Σάλκε, Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας, "calciomercatonews" απασχολεί έντονα τους "ροσονέρι".

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ' αρχήν η Μίλαν δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται για Ελληνα ποδοσφαιριστή. Κατά το παρελθόν έδωσε θέση στο ρόστερ της στον άλλοτε πορτιέρο του Ολυμπιακού, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ πρόσφατα είχε πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Παπασταθόπουλου από την Τζένοα.

Και φέτος, όμως, δείχνει διάθεση να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη από την πατρίδα μας. Για τον 20χρονο μεσοαμυντικό, Κυριάκο Παπαδόπουλο που ΄χει κάνει δυο εξαιρετικές σεζόν στη Σάλκε με την οποία μετρά 76 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις έχοντας ταυτόχρονα και πέντε γκολ.

Βάσει του ρεπορτάζ στην Ιταλία, λοιπόν, οι "ροσονέρι" αναζητούν ενίσχυση στην αμυντική γραμμή μετά την αποχώρηση του Αλεσάντρο Νέστα και ο Παπαδόπουλος, που αυτή την περίοδο προετοιμάζεται στην Αυστρία με την Εθνική για το Euro, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής του Παπαδόπουλου δεν είναι πρόβλημα για τους μιλανέζους, αφού τα 9 εκ. ευρώ που στοιχίζει για ένα παιδί 20 ετών θεωρούνται λογικά για ομάδα επιπέδου Μίλαν.

Πηγή: sentragoal.gr